Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Κάτι πάει στραβά.

 Ζω στην Κοζάνη. Το θέαμα των εκατοντάδων κοριτσιών που προσπαθούν να πετάξουν έξω τα, ειλικρινά, ελάχιστα "προσώντα" του συναρπάζει. Είναι απερίγραπτο το δέος-αηδία που νιώθω απέναντι στα σκισμένα καλσόν και στις, επίτηδες, σηκωμένες μπλούζες. Μιλάμε για κοριτσάκια 15-16 χρονών. Μοιάζουν σαν κάποιες ιερόδουλες που ζητάν βιασμό. Κορίτσια δεν σας τιμά. 
 
 Τα ψεύτικα, καμμένα, πλαστικά μαλλιά τους ξεπερνάν τα όρια του κόσμιου και αξιοπρεπές. Είναι τα άτομα που όποιος και να τα δει θα πει "Θεε μου, μάνα δεν έχουν να τα μαζέψουν;". Επιπλέον το μακιγιάζ τους είναι χαρακτηριστικό. Eyeliner που φτάνει στο Θεό, κατακκόνινα χείλη βαμμένα με αυτά τα φτηνιάρικα κραγιόν που είτε έχουν σπάσει είτε είναι της γιαγιάς του, βλεφαρίδες οι οποίες κολλάν μεταξύ τους από την υπερβολική μάσκαρα(επίσης όχι καλής ποιότητας) και φυσικά τα λεπτά, βγαλμένα, άτριχα φρύδια τα οποία "ξαφνικά" έγιναν κατάμαυρα και χοντρά. Όχι τίποτα άλλο, για να θεωρούν τον εαυτό τους "in fashion". Εεμ ΟΧΙ. 
 Ναι όλοι την ξέρετε είναι η 'νικόλ νταΦακ'. Φοβερό. Για αυτά τα κορίτσια μιλάω! Για τα κορίτσια που ατιμάν το γυναικείο φίλο και την αξιοπρέπεια μας. 
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ !

1 σχόλιο: